Onze Partners

"oLIVOLIO" & rimini

Pizza Rimini Havelte gebruikt graag de kwalitatieve olijfolie van OlivOlio, een klein familiebedrijf in Dolcedo. Joëlle Renders (eigenaar): "Enkele kilometers land inwaarts bij Imperia, nog in 't zicht van de Middellandse Zee, bewerken wij onze olijfgaarden op traditionele wijze. Wij transporteren ieder jaar, na de oogst, de verse extravergine olijfolie naar Nederland.

 

De Taggiasca – Olijf

"Taggiasca" is de cultivar die door de Benedictijner monniken in Ligurië (bij Taggia) werd geselecteerd op de milde maar toch krachtige smaak. Alleen in Ligurië is dit type olijfboom te vinden. In combinatie met kalkrijke grond en het Middellandse Zeeklimaat komt de unieke smaak van taggiasca-olijfolie tot stand. Zij werken net als alle olijfboeren uit de streek. De olie wordt niet gemengd, gefilterd of geraffineerd. Zo blijft de smaak van elke oogst uniek.  Uitsluitend olijfolie van de laatste oogst wordt geleverd, waardoor ze verser dan ooit bij u op tafel komt en dus ook langer haar aroma behoudt.

 

Toepassing

De olie wordt door fijnproevers vooral in salades en bij de bereiding van vis gebruikt. Schenk de olie ook eens over dampende spaghetti: de smaken die vrij komen zijn moeilijk te evenaren door massaproducten.

 

Meer informatie? Kijk op www.olijfolie.it"gEA'S APPELTAART" & rimini

Rimini serveert al jaren Gea's huisgemaakte appeltaart!

"U wilt kwaliteit, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn appeltaart is een meerwaarde voor uw bedrijf. Ik hoor u denken, is dat wel zo? Jazeker, want of u nu buiten op het bord schrijft Huisgemaakte appeltaart of Gea’s Appeltaart, een ding is zeker, uw gasten komen er voor terug." - Gea 

 

Meer informatie? Kijk op www.geasappeltaart.nl

Gea's appeltaart partner van Rimini in Havelte